Об одном критерии осцилляции и неосцилляции одной линейной однородной канонической системы второго порядка - Саакян, Г.
Աշխատանքում որոշվում է բավարար հայտանիշ դիֆերենցիալ հավասարումների երկրորդ կարգի մի գծային համասեռ համակարգի օսցիլյացիայի և ոչօսցիլյացիայի համար: The oscillation and nonoscillation sufficient criteria for two-dimentional linear homogeneous system of differential equations has been determined in this paper.
Keywords: Математика