Ավարտվածության և անավարտվածության հնչերանգը ժամանակակից հայերենում - Ամալյա Խաչատրյան; Լարիսա Փանյան (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Среди различных единиц, выделяемых для описания интонации (ритмогруппа, тоногруппа, дыхательная группа и др.), нами выбрана синтагма, характеризующаяся определенной смысловой и интонационной самостоятельностью.
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature