Бригада в системе хозяйственного механизма предприятия - Вальтер Марутян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Աշխատանքի կազմակերպման բրիգադային ձևի արմատավորումը տնտեսական մեխանիզմի կատարելագործման կարևորագույն միջոցներից է ։ Այս մասին նշվեց նաև վերջերս՝ ՍՄԿԿ Կենտկոմի «Արդյունաբերության մեջ աշխատանքի կազմակերպման ու խթանման բրիգադային ձևի հետագա զարգացման և արդյունավետության բարձրացման մասին» որոշման մեջ։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory