Некоторые жанровые особенности современной советской прозы - Татьяна Геворкян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Ժամանակակից սովետական արձակին բնորոշ է միջժանրային սահմանների խախտման միտումը, իսկ ստեղծագործության շրջանակներում տարբեր ժանրերի բովանդակային և ձևային միջոցների սինթեզումը։
Keywords: Literature; Language and Literature