Стратегия интенсивной организации строительного производства в горных условиях - Исраелян, Рудольф; Олейник, Павел
Մշակված է շինարարության արտադրության կազմակերպման ինտենսիվ կոնցեպցիան լեռնային անկայուն բնակլիմայական շրջաններում, հաշվի առնելով օգտագործվող պաշարների փոփոխման վիճակը: Տրված են պաշարների ինտենսիվ օգտագործման բարձրացման հիմնական ուղիները: Բերված են շենքերի և կառուցվածքների կառուցման կազմակերպման ռացիոնալ ձևերն ու մեթոդները: Հայտնաբերված են գործոններ լեռնային գոտիներում շինարարության արտադրության ինտենսիվության բարձրացման նպատակով: The given article is devoted to the conception of intensive organization of building production in unstable natural-climatic environment in mountainous regions, taking into account the change of the state of utilized resources. Basic ways of increasing intensity of utilized resources are given. Rational organizational forms and methods of construction of buildings and structures are introduced. Factors increasing the intensity of building production in mountain areas have been revealed. Разработана концепция интенсивной организации строительного производства в неустойчивой природно-климатической среде горных районов, с учетом изменения состояния используемых ресурсов. Даны основные направления повышения интенсивности используемых ресурсов. Приведены рациональные организационные формы и методы возведения зданий и сооружений. Выявлены факторы, повышающие интенсивность строительного производства в горных районах.
Keywords: Строительство