Причастия на -ān в западносреднеиранских языках (на материале турфанских текстов) - Гарник Асатрян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Ուսումնասիրություններից պարզվում է, որ միջին պարսկերենում և պարթևերենում սահմանափակ տարածում ունեն -ān վերջավորությամբ ներկայի դերբայները։
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature