К вопросу об эффективности деятельности органов внутренних дел - Артавазд Ванян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Ներքին գործերի մարմինների գործունեության հարցերի շարքում առաջնակարգ նշանակություն ունի հիշյալ մարմինների գործունեության արդյունավետության չափանիշների խնդիրը։ Վերջիններիս համակարգի կատարելագործումը հնարավորություն կտա օբյեկտիվորեն և բազմակողմանի գնահատել տարբեր մակարդակներով գործող մարմինների աշխատանքը, կբաբձրացնի աշխատողների անձնական պատասխանատվությունը, կնվազեցնի կառավարչական որոշումներում տեղ գտած սխալ եզրակացությունների թիվը, ինչպես նաև հիմ ք կհանդիսանա կադրերի ճիշտ ընտրության և տեղաբաշխման համար։
Keywords: Law