О совершенствовании хозрасчетных взаимоотношений подразделений механизации в рамках строительного предприятия - Ашот Киракосян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Շինարարական ձեռնարկության համաշինական և մեքենայացման բաժանմունքների միջև հաշվարկների համակարգի կատարելագործման հնարավոր ուղղություններից մեկը ըստ օբյեկտների նորմատիվային առաջադրանքների օգտագործումն է ։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory; Industries; Land use; Labor