Разрешение парадокса развития на реализационной модели - Левон Саакян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Զարգացման պարադոքսը, ծագելով դեռևս անտիկ փիլիսոփայության մեջ, հարատևել է փիլիսոփայության ողջ պատմության ընթացքում և ներկայումս էլ գտնվում է հետազոտողների ուշադրության կենտրոնում։
Keywords: B Philosophy; Psychology; Religion; B Philosophy