Դիզայնի զարգացումը Սենտ Էտիենում - Հարությունյան, Մարտին (ՀՀ ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Ուսումնասիրությունն ընդգրկում է Սենտ Էտիեն քաղաքի դիզայնի զարգացման հայեցակարգն ու դիզայնի բիենալի ներդրումը որպես քաղաքային զարգացման առաջնահերթություն: Исследование охватывает концепцию развития дизайна города Сент-Этьен и введение биеннале дизайна в качестве приоритета городского развития. The study covers the design development concept of the city of Saint-Étienne and the introduction of a design biennale as a priority for urban development.
Keywords: Կերպարվեստագիտություն