Целесообразность и условия организации единой системы управления материально-техническим снабжением - Армен Флджян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Գերատեսչական մասնատվածության հաղթահարումը և նյութատեխնիկական մատակարարման ոլորտում ճյուղային և տերիտորիալ կառավարման կատարելագործումն այդ բնագավառի կառավարման կատարելագործման կարևորագույն ուղղությունն է ժողովրդական տնտեսության զարգացման տվյալ ժամանակահատվածում։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory