Վեց աստիճանի անկյան եռանկյունաչափական ֆունկցիաների արժեքների հաշվման մասին - Մուսայելյան, Ռոբերտ
Работа посвящена определению значения тригонометрических функции 6 градусов. Для этого используется два подхода. The following work discusses the calculation of the values of the trigonometric functions of the six-degree angle. Աշխանաքը նվիրված է 6 աստիճանի եռանկյունաչափական ֆունկցիաների արժեքների հաշվմանը: Դրա համար ցուցաբերվում է երկու մոտեցում:
Keywords: Մաթեմատիկայի դասավանդման մեթոդիկա