Աբովյանի շրջանի որոշ խոսվածքների հոլովները և հոլովման համակարգը - Ռազմիկ Մարկոսյան (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Группы говоров Араратского диалекта, относящихся к ветви-ում (-ум), хотя и сходны по многим признакам, однако в их системе склонения имеются различия.
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature