Ագրոտուրիզմը որպես գյուղացիական տնտեսությունների սոցիալ-տնտեսական խնդիրների լուծման ուղի - Մախմուդյան, Ռաշիդ Ջասիմի (ՀՀ ԳԱԱ ՏԻ)
Սույն հոդվածի արդիականությունը կայանում է ագրոտուրիզմի զարգացման միջոցով Հայաստանի գյուղական համայնքների համընթաց զարգացման և բնակչության կենսամակարդակի բարձրացման կարևորությամբ։ Актуальность данной статьи заключается в важности параллельного развития сельских общин Армении и повышения уровня жизни населения за счет развития агротуризма. The relevance of this article lies in the importance of simultaneous development of rural households of Armenia and raising the standard of living of the population through the development of agro-tourism.
Keywords: Սոցիալ-ժողովրդագրական հիմնախնդիրներ