Վարդան Այգեկցու առակների պատկերավորման միջոցների գեղարվեստական արժեքը - Հայրապետյան, Աստղիկ Հ.
Սույն հոդվածում քննարկվում են Վարդան Այգեկցու լեզվին պատկերավորություն հաղորդող միջոցների արտահայտությունը և դրանց գեղարվեստական առանձնահատկությունները՝ հատուկ ուշադրություն դարձնելով հեղինակային լեզվամտածողությունն արտացոլող միավորներին: The article touches upon the expressive means imparting imagery to the language of Vardan Aigektsi and its aesthetic peculiarities. В статье обсуждаются выражение средств, наделяющих язык Вардана Айгекци выразительностью и их художественные особенности.
Keywords: Բանասիրություն