Օրգանական նյութերի անալիզի հետ կապված որոշ խնդիրներ - Միրզոյան, Վոլոդյա
Աշխատանքում դիտարկված են օրգանական նյութերի անալիզի հետ կապված մի շարք վարժությունների և խնդիրների լուծման եղանակներ: В работе рассмотрены решения некоторых упражнений и задачи, связанные с анализом органических соединений. In this work, we consider the solution of certain exercises and problems associated with the analysis of organic compounds.
Keywords: Քիմիա