Numerical Simulations For One Cancer Model - Dallakyan, Gurgen
One particular cancer model is solved and analyzed computationally using Over-Relaxation method. Results are compared for Runge-Kutta 4 (RK4), Finite Difference methods, using different computational aspects. В работе одна конкретная модель рака решается и численно анализируется с использованием метода верхней релаксации. Результаты сравниваются для методов Рунге-Кутта и конечных разностей, с использованием различных вычислительных аспектов․ Աշխատանքում քաղցկեղի որոշակի մոդելի համար վերին ռելակսացիայի մեթոդով ստացվում են լուծումներ և կատարվում է դրանց թվային վերլուծություն: Արդյունքները համեմատվում են Ռունգե-Կուտտի և վերջավոր տարբերությունների մեթոդների արդյունքների հետ, օգտագործելով տարբեր հաշվողական ասպեկտներ:
Keywords: Information Technology. Computer Engineering