Определение равновесного выпуска итеративным методом - Манасян, Володя
В статье, используя итерактивный метод, рассматривается межотраслевая модель Леонтьева, на конкретном промере показывается его преимущество для определения равновесного выпуска. Հոդվածում հետազոտվում է Լեոնտևի միջճյուղային մոդելը՝ օգտագործելով իտերատիվ մեթոդը, կոնկրետ օրինակի վրա ցույց տալով նրա առավելությունները հավասարակշիռ թողարկման որոշման համար: The article deals with Leontiev’s interindustrial model applying interative method. We aim at showing its advantages of balance in production examplifing in patterns.
Keywords: Прикладная математика