Կազմակերպված հանցավորության դեմ պայքարի քրեագիտական միջոցառումների կատարելագործում - Գրիգորյան, Իլոնա (Լիմուշ հրատ.)
Սույն հոդվածում հեղինակը վերլուծել է *կազմակերպված հանցավորության դեմ պայքարի, հանցագործությունների կանխարգելման եւ հանցավոր արարքներ կատարած անձանց պատժի անխուսափելիության ապահովման ոլորտում համակարգված համալիր մոտեցման ապահովման անհրաժեշտությունը: Այդ նպատակով անհրաժեշտ է ձեռնարկել հետեւյալ կանխարգելիչ միջոցառումներ: В настоящей статье автор проанализировал основные направления борьбы с организо- ванной преступностью, пресечение и предупреждение преступных действий, обеспечение неотвратимости наказания в отношении лиц, совершивших преступление, о необходимости обеспечения системного подхода. In this article the author analyzes key directions of the fight against organized crime, crime prevention, the inevitability of punishment for the perpetrators of criminal acts, the need to ensure a comprehensive approach to the field under scrutiny.
Keywords: Իրավագիտություն