Օրգանական միացությունների ռեակցիաների մեխանիզմը - Միրզոյան, Վալոդյա; Այդինյան, Լուսինե
Աշխատանքում դիտարկված են օրգանական մի շարք ռեակցիաներ և նրանց մեխանիզմի պարզաբանման հարցեր։ В работе рассмотрены некоторые органические реакции и их механизмы. The paper considers some organic reactions and their mechanisms.
Keywords: Քիմիա