Մաթեմատիկայից նախագծային աշխատանքի կազմակերպումը տարրական դասարաններում (իմ փորձից) - Ավանեսյան, Լիդա (Լիմուշ հրատ.)
Աշխատանքում քննարկվում է նախագծային աշխատանքը, դրա կազմակերպման նրբությունները տարրական դասարաններում: Նկարագրվում է երրորդ դասարանում «Ժամանակ» մեծության շուրջ քննարկումից հետո նախագծային աշխատանք կատարելու մտքի իրագործումը և վերջնարդյունքում այն սցենարի վերածելու գաղափարը: Վերջում ներկայացված է աշակերտների համատեղ ուժերով գրված սցենարը: В работе рассматривается проектная работа, нюансы ее организации в младших классах. Описывается идея выполнения проектной работы после обсуждения величины «Время» в третьем классе и, в итоге, идея превратить ее в сценарий. В конце представлен сценарий, написанный учениками. The work examines project work, the nuances of its organization in the primary school. The idea of performing project work after discussing the value of "Time" in the third grade and, as a result, the idea of turning it into a script is described. At the end, a student-written script is presented.
Keywords: Կրթություն