Երիտասարդական տուրիզմը և ժամանակակից հասարակությունը - Գրիգորյան, Վ.
Երիտասարդությունը մեր հասարակության շարժիչ ուժն է: Նրա գործունեությամբ է պայմանավորված հասարակության վաղվա օրը, ապագան: Երիտասարդության գործունեությունը պայմանավորված է համապատասխան կառույցների առկայությամբ: Ցանկացած երկրի, այդ թվում տարածաշրջանի երիտասարդությունը գերազանցապես վարում է ակտիվ կյանք, և դա հաճախ արտահայտվում է տուրիզմի այս կամ այն ձևում: Միջազգայնորեն ընդունված է երիտասարդական տուրիզմը՝ որպես զբոսաշրջության տեսակ, և հոդվածի սահմաններում կփորձենք ներկայացնել նրա տեղը ժամանակակից հասարակության մեջ: Молодое поколение является движущей силой нашего общество. От его активной деятельности зависит завтрашний день и будущее страны. Соответствующие структуры общества обеспечивают деятельность молодежи. В любой стране или регионе молодежь в целом ведет активную и плодотворную деятельность, которая отражается в той или иной степени в разных видах туризма. Молодежный туризм во всем мире является развивающейся частью туристской отрасли. В рамках статьи представлена роль и место молодежного туризма в современном обществе. The youth is the impellent power of our society. The society’s tomorrow’s by the day and the future are conditioned by the youth’s activity. The youth’s activity is conditional by the presence of appropriate structures. The youth in each country including the regional one, lead an absolutely active life. Ibo is often expressed in different kinds of tourism. The youth tourism is internationally recognized as a kind of tourism. We’ll try to present its status in modern society within this article.
Keywords: Աշխարհագրություն