Խրամորթի քարանձավների ուսումնասիրության արդյունքները - Առաքելյան, Յուրի
Խրամորթ գյուղի քարանձավներն ունեն կարստային ծագում: Հոդվածում տրված են քարանձավների ձևաբանության ուսումնասիրման, չափագրման արդյունքներն ու նրանց կիրառական նշանակությունը: Карстывые пещеры села Храморт-природного происхождения. В статье данны результаты морфологических и разметки изучения, а также их прикладные значения. The caves of Khramort village have a karst origin. The article presents the results of the study of morphology and measurement of caves and their practical significance.
Keywords: Ֆիզիկական աշխարհագրություն