Հեռավար ուսուցման կազմակերպումը covid-19 համաճարակի պայմաններում - Ավետիսյան, Ռազմելա; Առստամյան, Վազգեն
Հոդվածում ներկայացված է համաճարակի պայմաններում առցանց ուսուցման փորձը, տրված են ուսումնական գործընթացի կազմակերպման առանձնահատկությունները, ներկայացված են Zoom հարթակի ընձեռած հնարավորությունները: Քննարկվում են հեռավար ուսուցման կազմակերպման հարցումները ու կատարված են համապատասխան վերլուծություններ: В статье представлен опыт онлайн-обучения в условиях эпидемии, даны особенности организации учебного процесса и представлены возможности, предоставляемые платформой Zoom. Обсуждаются организации тестов дистанционного обучения и проводены соответствующий анализ. The article presents the experience of online learning in the conditions of the epidemic, gives the peculiarities of the organization of the educational process and presents the opportunities provided by the Zoom platform. Requests for distance learning are discussed and relevant analyzes are performed.
Keywords: Ինֆորմատիկա