Կոնի վերաբերյալ խնդիրների լուծման մի ալգորիթմի մասին - Սահակյան, Գեորգի
Աշխատանքում դիատարկվում է մի մեթոդ, որը թույլ է տալիս ալգորիթմորեն մոտենալ կոնի, ինչպես նաև նրան ներգծած կամ արտագծած գնդերի համադրույթների հետ կապված բազմաթիվ խնդիրների լուծմանը: В работе рассматривается метод, который позволяет алгоритмически подойти к решению многочисленных задач на конус, а также на комбинации конуса и вписанного или описанного шаров. The paper considers a method that allows algorithmically approaching the solution of numerous problems on a cone, as well as on a combination of a cone and inscribed or described balls.
Keywords: Մաթեմատիկա