Հետկառուցվածքաբանական տեքստը որպես սոցիալական հիշողություն - Համբարձումյան, Նաիրա («Տիր» հրատ.)
Ուսումնասիրությունը ընդգրկում է 20-րդ դարավերջին և 21-րդ դարասկզբին ի հայտ եկած սոցիալական երևույթները, որոնք առավել նշանավորեցին գրավոր մշակույթը և սոցիալական հիշողության գոյության նոր փուլում հնարավոր դարձրին հեղինակ-մեկնաբան-տեքստ փոխներթափանցումները տեքստի, տեղեկատվական լուծումների և դրանց տեսականացման տիրույթներում: Исследование включает в себя социальные явления, возникшие в конце XX-начале XXI века, которые в наибольшей степени ознаменовали письменную культуру и сделали возможным взаимопроникновение автора-интерпретаторатекста в области текста, информационных решений и их теоретизирования в новый этап существования социальной памяти. This study involves the social phenomena that arose in the late 20th and early 21st centuries, which significantly influenced the written culture and allowed for author-interpreter-text interpenetrations in the fields of text and information solutions, as well as their theorization in the new stage of social memory existence.
Keywords: Մանկավարժություն