Понятие и система преступлений, связанных с неосторожным лишением жизни - Мартын Тадевосян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Անզգուշությամբ մարդուն կյանքից զրկելու հետ կապված հանցագործությունները գնալով դառնում են իրավաբան-գիտնականների և պրակտիկ աշխատողների քննության առարկան։
Keywords: Law