Рецидивы рака яичников, классификация, общие принципы лечения - Арутюнян, Л. А.; Джилавян, Г. А. (ՀՀ ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Ներկայացված է գրականության ակնարկ ձվարանների կրկնվող քաղցկեղի դեղորայքային բուժման ժամանակակից մոտեցումների վերաբերյալ: Վերլուծվում են ձվարանների քաղցկեղի ռեցիդիվների դասակարգման և բուժման ընդհանուր սկզբունքները: Տրված են առկա տեսակետները հիվանդության առաջընթացի ֆիքսման սկզբի, բուժման մեկնարկի օպտիմալ ժամկետների վերաբերյալ: A review of the literature on modern approaches to the drug treatment of recurrent ovarian cancer is presented. The general principles of classification and treatment of ovarian cancer relapses are analyzed. The existing points of view regarding the beginning of fixing the progression of the disease, the optimal timing of the start of treatment are given.
Keywords: Онкология (включая рак)