Կառուցման խնդիրներ անմատչելի տարրերով - Առաքելյան, Ռուդիկ; Հարությունյան, Ռոբերտ; Աբրահամյան, Լիանա
Հոդվածում տրվում են անմատչելի տարրերով կառուցման խնդիրների լուծման մի քանի օրինակներ, որոնք կարող են նմանատաիպ խնդիրների լուծման համար որպես մեթոդական հիմք հանդիսանալ։ В статье приведены несколько задач с недоступными элементами. Эти задачи послужат методическим указанием для решения подобных задач․ The article deals with a few tasks for constructions with inaccessible elements. These examples can be used as methodological guidelines for similar issues․
Keywords: Մաթեմատիկա