Using Mathcad Programm To Determine Area Of Figurest - Sahakyan, Georgi
Հոդվածում քննվում է Mathcad մաթեմատիկական փաթեթի կիրառումը «Տրված կորերով սահմանափակված պատկերի մակերեսի որոշումը» թեման ուսումնասիրելու գործընթացում: В работе рассматривается применение математического пакета Mathcadв процессе изучения темы “Определение площади фигур, ограниченных данными кривыми ”. The paper considers the application of the Mathcad mathematical package in the process of studying the topic “Determining the area of figures bounded by these curves."
Keywords: Мathematics