Օրգանական նյութերի անալիզի հետ կապված որոշ խնդիրներ - Միրզոյան, Վալոդյա; Սարգսյան, Անյուտա
Աշխատանքում դիտարկված են օրգանական նյութերի անալիզի հետ կապված որոշ խնդիրների լուծումներ։ В работе рассмотрены решения некоторых задач, связанных с анализом органических соединений. The work considers solutions to some non-standard tasks and exercises. I think it will be very useful for studying Сhemistry.
Keywords: Քիմիա