DBMS SQL SERVER–ի որոշ ծրագրային կոմպոնենտների ստեղծում և կիրառում օրինակի հիման վրա - Երիցյան, Սվետլանա; Հարությունյան, Անուշ; Առստամյան, Վազգեն
Սույն հոդվածում ներկայացված է DBMS SQL Server–ի առավել խոր ուսումնասիրություն պահանջող և համեմատաբար բարդ միջոցների կիրառումը, ինչպիսիք են՝ հիշվող պրոցեդուրա(stored procedure), օգտվողի ֆունկցիա(user defined function), տրիգգեր(trigger) և այլն, որոնք դիտարկված են օրինակի միջոցով։ В этой статье представлены некоторые из более сложных инструментов, которые являются основными средствами СУБД SQL Server и требуют более глубокого изучения, например, хранимые процедуры, пользовательские функции, тригеры и т.д. This article introduces some of the more sophisticated tools that DBMS SQL Server requires that require more in-depth study, such as memorization procedures, user functionality, and triggers that are illustrated.
Keywords: Ինֆորմատիկա