Ոչ ստանդարտ հավասարումների լուծում - Հարությունյան, Ռոբերտ; Աբրահամյան, Լիանա
Ներկա հոդվածում բերված է բարդ հավասարումների լուծումը որոշ մեթոդների կիրառմամբ: Հատուկ մեթոդով հինգերորդ աստիճանի հավասարումները լուծվում են ամենամեծ ընդհանուր բաժանարարը գտնելու եղանակով: В данной работе приведены решения сложных уравнений с помощью некоторых методов. Специальным методом, уравнения пятой степени решаются с помощью нахождения наибольшего общего делителя многочленов. In this paper we solve non-standard equations. Equations of the fifth degree are solved by finding the greatest common divisor of polynomials using a special method․
Keywords: Մաթեմատիկա