Կազմակերպության իրացվելիությանև վճարունակության կառավարման մեթոդների կատարելագործումը - Սարգսյան, Գոհար
Հոդվածում ներկայացված են կազմակերպությունների իրացվելիության և վճարունակության կառավարման հիմնական մեթոդները, սահմանված են կազմակերպության իրացվելիության և վճարունակության գնահատման չափանիշները, ինչպես նաև առաջարկված է կազմակերպության ֆինանսական կառավարման իրականացման սխեման: В статье представлены основные методы управления ликвидностью и платежеспособностью организаций, определены критерии оценки ликвидности и платежеспособности организации, а также предложена схема осуществления финансового управления организацией. The article presents the main methods of managing of the liquidity and solvency of organizations, defines the criteria for assessing the liquidity and solvency of the organization, and also proposes a scheme for financial management of the organization.
Keywords: Տնտեսագիտություն