Հայկական մշակույթի հակաքարոզչությունը ադրբեջանական առցանց լրատվամիջոցներում - Ասկարյան, Շուշան (Լիմուշ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված է ադրբեջանական առաջատար առցանց լրատվամիջոցներում տեղ գտած հայկական մշակույթի հակաքարոզչությանն առչվող հրապարակումները,որոնց ուսումնասիրությունը թույլ է տալիս ասելու, որ մեր հարևան պետությունը շարունակում է պատմությունը և պատմական ընթացքը կեղծելու քարոզչամեքենայի կատարելագործումը՝ պատմական փաստերը և ճշմարտությունը ներկայացնելով տեղեկատվական պատերազմի շրջանակներում, նախահարձակ ու նենգադավ լինելով նաև տեղեկատվական-քարոզչական դաշտում: В статье исследуется пропаганда антиармянской культуры в ведущих азербайджанских онлайн СМИ, изучение которой позволяет говорить о том, что наш сосед представляет правду как часть информационной войны. The article examines the publications of the propaganda of Anti-Armenian culture in the Azerbaijan's leading online media. The study enables to state that our neighboring state continues to falsify the historical evidence presenting itas a part of the information war.
Keywords: Մշակույթ