Ղարաբաղի բարբառին նվիրված և առնչվող լեզվաբանական աշխատությունները - Սարգսյան, Արմեն; Հայրապետյան, Լիանա
Հոդվածում հեղինակը ներկայացնում է Ղարաբաղի բարբառին նվիրված և առնչվող լեզվաբանական աշխատությունները, որոնք հրատարակվել են 19-րդ դարի 60-ական թվականների վերջից առ այսօր: Անդրադարձ է կատարվում դրանց կառուցվածքին, բովանդակությանը, դրանցում արծարծված հարցերին: В статье представляются лингвистические работы, посвящённые и относящиеся карабахскому диалекту, которые были опубликованы с конца 60-х годов XIX века до наших дней. Автор ссылается на их структуры, содержания и рассматривающиеся в них вопросы. The author presents the linguistic works, dedicated and related to the Karabakh dialect, which were published from the end of 60s of the 19th century to the present day. The author refers to their structures, contents and issues considered in them.
Keywords: Բանահյուսություն