Միջին մասնագիտական կրթական ծրագրերի կենտրոններում ժամանակակից կրթական տեխնոլոգիաների դերը անգլերենի ուսուցման ժամերին - Հարությունյան, Արևիկ (Լիմուշ հրատ.)
Միջին մասնագիտական կրթական ծրագրերի կենտրոնում օտար լեզվի ժամերին ժամանակակից կրթական տեխնոլոգիաների ներդրման նպատակը ուսանողների մոտ ոչ միայն կարողությունների և հմտությունների ձևավորումն է, այլ նաև անհատական հատկանիշների ձևավորումը, ինչը կապահովի ստացած գիտելիքների արդյունավետ օգտագործումը մասնագիտական գործունեության ընթացքում: Целью использования современных образовательных технологий в процессе обучения студентов английскому языку в центре среднеспециальных образовательных программ является не только формирование умений и навыков у студентов, но и выработка индивидуальных качеств. Это будет способствовать более эффективному использованию полученных знаний в процессе профессиональной деятельности. The application of modern educational technology in teaching English to students of the Center for secondary special education programs not only shapes students’ skills, but also develops personal qualities. This promotes more effective use of knowledge gained in the course of professional activities.
Keywords: Ժամանակակից կրթակական տեխնոլոգիա