Օրգանական քիմիայի որոշ խնդիրների լուծումներ - Միրզոյան, Վալոդյա; Այդինյան, Լուսինե
Աշխատանքում դիտարկված են որոշ խնդիրների լուծումներ։ В работе рассмотрены решение некоторых задач по органической химии․ The paper considers the solution of some problems in organic chemistry․
Keywords: Քիմիա