Գիտական հետազոտությունների մեթոդոլոգիան պետության և իրավունքի բնագավառում - Գևորգյան, Տաթևիկ (Լիմուշ հրատ.)
ԼՂՀ անկախության հռչակումից հետո մեր ժողովրդի առջև կանգնեցին մի շարք կարևոր խնդիրներ` կապված իրավական պետականության կազմավորման հետ: Պետության և իրավունքի բնագավառում գիտական հետազոտությունների մեթոդոլոգիան առանձնահատուկ տեղ ունի, որովհետև ցանկացած գիտության զարգացման մեջ հաջողությունները մեծ չափով կապված են ուսումնասիրությունների մեթոդոլոգիայի հետ: После провозглашения независимости Нагорно-Карабахской Республики, перед нашим народом встал ряд важных задач, связанных с организацией правовой государственности. В области государства и права методология научных исследований имеет особое место, потому что успехи в развитии любой науки в огромной степени связаны с методологией исследований. After the declaration of independence of the Republic of Nagorno-Karabakh, our people were confronted with a number of important tasks related to the organisation of the legal statehood. The methodology of scientific research holds a special place in the field of state and law. This is because the progress in the development of any science vastly depends on the research methodology.
Keywords: Մեթոդոլոգիա; Գիտություն; Իրավունք