Գծապատկերներ պահանջող մեթոդական վարժությունները որպես քիմիայի դասի արդյունավետության բարձրացման միջոցներ - Ստեփանյան, Աննա; Ավետիսյան, Արթուր; Մանգասարյան, Կարինե
Ժամանակակից ուսումնական գործընթացում զանազան մանկավարժական մեթոդների կիրառումը թույլ է տալիս ուսուցումը դարձնել ավելի հետաքրքիր և արդյունավետ: Սույն հոդվածում դիտարկվում են քիմիայի դասապրոցեսում գծապատկերներ պահանջող մեթոդական վարժությունների, մասնավորապես, գաղափարների քարտեզների կիրառման հնարավորությունները: Использование различных педагогических методов в современном учебном процессе позволяет сделать процесс обучения более интересным и эффективным. В данной работе рассматриваются возможности использования на уроках химии методических упражнений, представленных в виде схем, в частности, ментальных карт. The usage of different pedagogical methods in modern learning process makes the study more interesting and effective. In this article we are discussing the opportunities of using methodical exercises, in particular mental maps, which require the charts during the lesson of chemistry.
Keywords: Քիմիայի դասավանդման մեթոդիկա