Օրգանական նյութերի հետ կապված որոշ խնդիրներ - Միրզոյան, Վալոդյա; Այդինյան, Լուսինե
Աշխատանքում դիտարկված են օրգանական նյութերի հետ կապված որոշ խնդիրների լուծումներ։ В работе рассмотрены решения некоторых задач, которые связаны с органическими соединениями․ The paper considers ways to solve some problems related to organic substances․
Keywords: Քիմիա