Ինտեգրված ուսուցման կազմակերպումը կենսաբանության դասավանդման գործընթացում - Գրիգորյան, Սոնա; Դավթյան, Նելլի
Հոդվածում մանկավարժական հետազոտության օրինակով ներկայացվում է համակարգվածության սկզբունքի կիրառման կարևորությունը սովորողների ուսուցման գործընթացում: Ընդգծվում է, որ ինտեգրված համակարգերով անցկացվող դասերը նպաստում են աշխարհի մասին ամբողջական պատկերացումների, հայացքների ու համոզմունքների ձևավորմանը: В статье на примере педагогического исследования представлена важность применения принципа систематизации в процессе обучения учащихся. Подчеркнуто, что уроки осуществляемые по интегрированным системам способствуют формированию целостных представлений, взглядов и убеждений о мире. The article presents the example of pedagogical research on the importance of applying the principle of systematization in the learning process of students. It is emphasized that lessons with integrated systems contribute to the formation of complete ideas, views and beliefs about the world.
Keywords: Բարձրագույն կրթության կազմակերպում