Ֆայլերի միաձուլման խնդրի իրականացման բազմահոսքային ծրագրի ստեղծումը ներածման/արտածման գործողությունների ասինխրոն եղանակի հիման վրա - Երիցյան, Սվետլանա; Հարությունյան, Անուշ; Առստամյան, Վազգեն
Սույն հոդվածում ներկայացված է հավելված՝ Windows օպերացիոն համակարգերի կիրառական ծրագրավորման ինտերֆեյսի (API) միջոցով, որը միաձուլում է կարգավորված ֆայլեր: В статье представлено приложение, использующее интерфейс прикладного программирования Windows (API), цель которого слияние упорядоченных файлов. This article provides an application that uses the Windows Application Programming Interface (API) that merges adjusted files.
Keywords: Ինֆորմատիկա