Նորարարական տեխնոլոգիաների կիրառությունը բուհ-ում - Գրիգորյան, Շողիկ
Սույն հոդվածում դիտարկվել է նորարարական տեխնոլոգիաների դերը և կիրառությունը դասապրոցեսում: Առաջարկվել է նոր մեթոդի կիրառում ինչը կբարձրացնի կրթական գործընթացի արդյունավետությունը, հետևաբար և որակը: В данной статье рассматривается роль и применение инновационных технологий в учебном процессе. Предлагается новый метод в учебном процессе, который позволит повысить эффективность учебного процесса, а следовательно, и его качество This article discusses the role and application of innovative technologies in the learning process. It proposes a new method in the learning process, which will increase the efficiency of the learning (educational) process, and consequently its quality.
Keywords: Ինֆորմատիկա