Методические вопросы анализа социологической информации - Геворк Погосян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Սոցիոլոգիական ինֆորմացիայի որակի բարձրացման կարևորագույն ուղիներից մեկը մեթոդական փորձն է։ Երևանի արտադրական հիմնարկ- ձեռնարկություններում անցկացված սոցիոլոգիական հետազոտության ընթացքում կատարվել է մեթոդական փորձ։ Դրա նպատակն է եղել սոցիոլոգիական ինֆորմացիայի վերլուծության ընթացքում հաշվի առնել հետազոտող-հարցվող համակարգի առանձնահատկությունները։
Keywords: H Social Sciences; Sociology