Некоторые вопросы законодательства Армянской ССР о местных Советах - Арменак Бегиян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Հանրապետության տեղական սովետների տարբեր օղակների մասին յուրաքանչյուր նոր կանոնադրության հրապարակումը նպաստում է դրանց կազմակերպմանը և գործունեության կատարելագործմանը: Սովետների աշխատանքների բարելավման ուղղությամբ նոր հնարավորություններ ստեղծեցին Հայկական ՍՍՀ տեղական սովետների մասին օրենքները. դրանց շնորհիվ հնարավոր դարձավ այդ սովետների աշխատանքը բարձրացնել նոր աստիճանի։
Keywords: Law