О системе материального стимулирования роста производительности труда - Юрий Суварян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Աշխատանքի արտադրողականության աճի նյութական խթանման համակարգը տնտեսական խթանման ամբողջական համակարգի բաղադրամասն է։ Այն ներառնում է կենդանի և հասարակական աշխատանքի արտադրողականության խթանման ձևերը։
Keywords: History; Economic Theory; D History; H Social Sciences