Взаимозаменяемость оборудования и качество производимой продукции - Эдуард Казарян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
ՍՄԿԿ XXV համագումարը սահմանել է 10-րդ հնգամյակի էությունը՝ որպես որակի և արտադրական-տեխնոլոգիական պոտենցիալի արդյունավետ օգտագործման հնգամյակ: Նոր տեսակի արտադրանքի ներդրումը հանգեցնում է թողարկվող արտադրանքի անվանացանկի ընդլայնմանը, որն ստեղծում է թվացող հակասություն մասնագիտացված մասսայական արտադրության և այդ պրոցեսի միջև:
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory