Октябрьская революция, советские темпы и буржуазные критики - Акоп Акопян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Բուրժուական գաղափարախոսները փորձում են «ապացուցել», որ ՍՍՀՄ-ում արդյունաբերական զարգացման բարձր և կայուն տեմպեր ապահովելու ՍՄԿԿ քաղաքականության արդյունքները հետևանք են ոչ թե սոցիալիզմի տնտեսական զարգացման օբյեկտիվ օրինաչափությունների ըմբռնման ու գիտական կիրառման, այլ տնտեսության սուբյեկտիվիստական կառավարման և, հետևաբար, իբր չեն արտացոլում սոցիալիստական արտադրաեղանակի առավելությունները կապիտալիստականի նկատմամբ:
Keywords: History; Economic Theory; D History; H Social Sciences