О роли филиации значения в образовании имен существительных общего рода - Л. К. Мелик-0ганджанян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Նշանակության փոփոխությունները զգալի դեր են կատարում ընդհանուր սեռի գոյականների կազմության մեջ, հանգամանք, որը չափազանցվել է անցյալի լեզվաբանների կողմից: Վերացականի անցումը կոնկրետին համարվել է այդ կատեգորիայի կազմության գրեթե միակ պայմանը (Է. Վոլտեր, Ա. Պոտեբնյա և ուրիշներ):
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature